Saps que si marques la casella destinada a fins socials, amb els diners recaptats a través de la declaració de la renda es destinen a organitzacions com les Associacions que donen serveis d’atenció a  les persones amb Alzheimer?

IMG_0217

Marcar la casella que destina un 0,7% de l’IRPF a entitats socials, la que destina aquesta quantitat a l’Església o marcar-les totes dues no comporta cap cost extra per al contribuent. L’import a ingressar o a retornar serà el mateix es marquen o no les caselles.

Si es deixa en blanc, és a dir, no es posa cap creu en la casella d’Activitats d’Interès General considerades d’Interès Social, el 0,7% de l’assignació tributària del contribuent s’imputarà directament als pressupostos generals de l’Estat.

En canvi, si es marca aquesta casella, el 0,7% de l’IRPF es destina a finançar programes concrets, portats a terme per les ONG, adreçats als sectors més desafavorits de la societat. Gairebé el 79% de la recaptació va a parar a programes socials i la resta es destina a projectes de cooperació internacional (20%) i de medi ambient (1%).

Anuncis

One thought on “Marca la X Solidària a l’IRPF

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s