Els xiquets i xiquetes de 6é de primària del Col•legi la Milagrosa han visitat hui Afacu i han estat amb els usuaris ensenyant-los els jocs que han fet per a ells. Puzzles amb firmes geomètriques, jocs de lletres per a formar els seus noms i cognoms mentre els xiquets els ho preguntaven i prenien nota, jocs de comprar i pistes per arribar al tresor, o de cançons per a endevinar el títol i la cançó. Tota una meravellosa aventura multidiciplinar que començà amb la transversalitat en classe guiada pels seus professors Victor i Elena que després han col-laborat amb la psicòloga Ester i Xavi el treballador social d’Afacu.
Una experiència que unix la creació, l’ensenyany i la conscienciació des dels més menuts sobre aquesta malaltia.

La interacció que es produïx entre els xiquets i els usuaris ha estat magnífica ja que han pogut guiar als majors en els jocs que ells han fet i preparat, amb uns objectius clars  encaminats a potenciar la memòria i el reconeixement.

No cal dir que l’alegria és contagiosa i els nostres usuaris han disfrutat també com a xiquets.

Els professors del centre han afirmat que els resultats en la implicació dels alumnes durant tot el període en què s’ha dut a terme aquesta experiència ha estat altament satisfactòria en tots els sentits , i que se seguirà treballant i aprofundint en aquesta experiència durants els següents cursos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s