Formulari d’associat

Si et fas soci/socia d’AFACU estàs contribuint a mantenir l’Associació i entres a formar part de la gran família que formem entre tots.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

La teua aportació és importantíssima perquè puguem seguir mantenint els serveis i activitats dirigits als malalts d’Alzheimer i altres tipus de Demències i dels familiars i cuidadors.

Peró sobretot ajudes a les persones que sofreixen aquesta malaltia a mantenir-se actives i estimades en un espai on mantindre el record del que són: persones dignes i respectades.

Només per 30€ a l’any participes en el manteniment de l’Aula Respir ( tallers de pintura, lectoescriptura, arteràpia, musicoteràpia i exercicis psicomotius i memorístics) , l’Ajuda a domicili i l’ajuda i assessorament psicològic i administratiu a les families afectades.

A més rebràs la revista “Records” que fa l’Associació i estaràs informat de tots els actes i esdeveniments que du a treme l’Associació.

No ho dubtes : FES-TE SOCI . #AjudaAnoOblidar 

Pots descarregar el formulari per a omplir-lo en l’enllaç del principi, o bé dirigirir-te a l’Associacio (C/ del riu, 19), o bé posar-te en contacte a través del mail afadcu@gmail.com, o de qualsevol menbre de l’Assocaciació i els voluntaris.

 

Anuncis